Over ons

Simpli Designs

Simpli Designs is een ontwerpbureau gevestigd in Zwolle waar onder andere websites, logo’s, visitekaartjes, flyers en menukaarten ontwikkeld kunnen worden.
Het is opgericht door Patrick Veenstra en Mitchell Molenhuis, die samen een passie delen voor ondernemen. Waar Patrick zich bezighoudt met de creatieve kant, is Mitchell aanwezig voor de technische kant. Een combinatie daarvan resulteert in een creatief ontwerpbureau waar bijna alles mogelijk is!

Wij houden van transparantie, open- en eerlijkheid.
U bent nauw betrokken bij de voortgang van uw ontwerp.
Meer weten? Neem dan een kijkje op onze diensten pagina.

Wij nemen u graag mee in het proces en vinden het belangrijk dat u tevreden bent. Met uw en ons feedback komen wij samen tot een product waar u wel tevreden mee moet zijn!

Onze missie is om een professioneel ontwerp voor u en/of uw bedrijf te ontwikkelen. Wij zijn pas klaar en tevreden als u dat bent.

mitchell molenhuis

Mitchell Molenhuis

Hallo, ik ben Mitchell Molenhuis, woonachtig in Zwolle en ik ben 25 jaar.

Momenteel ben ik afgestudeerd van de opleiding Security Management aan het Saxion te Apeldoorn, maar sinds jongs af aan ben ik geïnteresseerd in het maken van websites en webshops.

Niet alleen websites, maar eigenlijk van alles wel. Vroeger haalde ik elektrische autootjes uit elkaar en zette deze ook weer in elkaar. Ze deden het nog! Tot verbazing van mijn moeder…

Ik heb het maken van websites weer opgepakt en ben ik mij gaan verdiepen in WordPress.
Wordpress is een zeer krachtig en gebruiksvriendelijk Content Management Systeem (CMS). Iedereen die geen ervaring met het onderhouden van websites heeft, kan het hiermee snel leren. Dit betekent dat ook u uw eigen website gemakkelijk kunt onderhouden! Het wordt altijd up-to-date gehouden, wat zorgt voor een goede en veilige website.

patrick veenstra

Patrick Veenstra

Hoi, mijn naam is Patrick Veenstra, 25 jaar en ik woon in Zwolle.

Momenteel studeer ik Bouwkunde op het Windesheim in Zwolle, maar mijn interesses liggen overal. Hiervoor heb ik namelijk Sport & Bewegen gevolgd.
Totaal weer iets anders, maar zo ben ik al een tijd bezig met het maken en bewerken van foto’s, logo’s en achtergronden.

Vroeger was ik namelijk veel bezig met het bewerken van achtergronden voor een computer of laptop. Veel mensen vonden het tof dat ik daar mee bezig was en vroegen zich af waarom ik op Sport & Bewegen zat en niet iets met grafische vormgeving deed.

Sinds een tijd maak ik nu ook visitekaartjes en menukaarten. Erg leuk om wat anders te doen en ook een leuke stap om daar weer kennis over te ontwikkelen. Zoals ik al zei: mijn interesses liggen overal.

Een greep uit onze visitekaartjes!

Bekijk wie u voor gingen!

Portfolio
Portfolio